fbpx

Ticimax Yıllık Ücret Diğer Adıyla Yenileme Ücretleri

Orijinal paket fiyatlarını, indirimleri ve nihai kampanya fiyatına kolaylıkla erişilebiliyor. Ticimax Yıllık Ücret miktarları ise Ticimax’ın internet sitesinde yer almıyor.

Ticimax Yenileme Ücreti Neleri Kapsıyor

E-Ticaret Paketleri için alınan yenileme ücretleri ile beraber; domain yinelemesi, sunucu giderleri, paketiniz dahilinde verilen modüllerin tamamı, paketin versiyon yenilemesi hizmetlerini kesintisiz olarak almaya devam ediyorsunuz. Yenileme ücreti ile beraber destek hizmeti almaya da devam edebiliyorsunuz. Ticimax tarafından size sunulan ürün ve hizmetlerin tamamından kesintisiz olarak yararlanıyorsunuz.

Ticimax Yenileme Ücretine Dahil Olmayan Hizmetler Nelerdir?

Paketinizde olmayan entegrasyonlar yenileme ücretin dahil değildir. Bu entegrasyonlar için paket fiyatına ek bir entegrasyon bedeli istenir. Örnek vermek gerekirse Ticimax OMNİ paket satın aldığınızda paket dahilinde olmayan Trendyol entegrasyonu için ek bir yenileme bedeli ödeme yapmanız beklenir.

Ticimax tarafından sunulmayan üçüncü parti uygulamalar Ticimax yenileme ücretine dahil değildir.

IOS Webview Uygulama: Ticimax Special Extra ve üstü paketlerle beraber verilen IOS uygulaması için Apple’a ödeyeceğiniz ücret yenileme ücretine dahil değildir.

Pazarlama Uygulamaları: Criteo veya Insider gibi ek pazarlama yazılımları için ödeyeceğiniz ücretler Ticimax yenileme ücretine dahil değildir.

Ticimax Yenileme Ücret Ödemesini Yapmazsam Ne Olur?

Ticimax sözleşmeleri yıllıktır. Eğer Ticimax’a ödeme yapmayı ve sözleşme yenilemeyi reddederseniz Ticimax hizmet vermeyi keser ve çok kısa bir süre içinde de siteniz yayından kalkar.

Ticimax Yıllık Ücret Tablosu

8 Mart 2021 yılı itibariyle geçerli olan ücretleri aşağıdaki tabloda iletiyoruz

Ticimax Paketi K.D.V Dahil Yıllık Yenileme Bedeli
Ticimax Soft Paket 650 TL
Ticimax Plus Paket 900 TL
Ticimax Special Paket 1.400 TL
Ticimax Special Extra Paket 2.000 TL
Ticimax Omni Paket 2.700 TL
Ticimax Max Paket 4.250 TL
Ticimax Global Paket 8.300 TL
Ticimax Global Plus Paket 12.500 TL

Doğru E-Ticaret Yazılımı İçin Unicorn’a Danışın

Hangi firmanın hangi e-ticaret paketini kullanacağınız e-ticarette başarınızı doğrudan etkileyecek kritik bir karar. Bu kararı alırken değerlendirmeniz gereken kriterlerin tamamına hakim değilseniz doğru karar almanız şans meselesi. İşinizi şansa bırakmamınız için resmi Ticimax Bayisi olarak size e-ticaret yazılım satınalması konusunda profesyonel olarak destek sunmaya hazırız.

Hangi ticimax paketini alacağınıza karar veremediyseniz bu yazının size yardımcı olabileceğini umuyoruz.

Size nasıl yardımcı olabiliriz?